Polscy lekarze w Paryzu

Gdzie się leczyć we Francji. Jak dbać o zdrowie i urodę. Pytania, porady.

Polscy lekarze w Paryzu

Postprzez Malina » N maja 24, 2009 9:21 am

Witam,
Przyjechalam do Francji niedawno, znalazlam w internecie adresy polskich lekarzy ale bede wdzieczna kazdemu kto poleci mi lekarza z ktorego jest zadowolony. Potrzebuje przede wszystkim dobrego pediatry dla mojego dziecka, dentysty, ginekologa oraz laryngologa.
Bede wdzieczna za kazda uwage.
Pozdrawiam serdecznie polonie z Paryza :)
Malina

Re: Polscy lekarze w Paryzu

Postprzez faruk » Wt wrz 29, 2009 3:04 pm

Dr Dziulko jest nawiedzony ale jesli chodzi o problemy z kregoslupem to jest naprawde dobrym osteopata. Moja zone nastawil po porodzie i jest jak nowa!
Trzeba miec duzo cierpliwosci aby wysluchiwac jego gadania o odzywianiu ale oprocz wady ze nie jest tani to on przynajmniej stara sie pomoc pacjetom.
faruk

Postprzez diana » Wt wrz 29, 2009 7:53 pm

Witam,nie wiem czy dr. Dziulko jest drogi,ja dwa dni temu bylam u niego ze swoimi problemami zdrowotnymi,przyjal mnie bez problemu,dal leki z wlasnej apteczki i zaoferowal dalsza pomoc.,nie chcial pieniedzy za wizyte .Cos takiego spotkalo mnie pierwszy raz w zyciu a przemieszczam sie miedzy krajami juz od lat.Chcialabym tu na tym forum podziekowac dr.Dziulko za okazana mi pomoc.
Diana
diana

Postprzez izek86 » Wt sty 19, 2010 7:54 pm

Jako pediatre polecam dr.Topczyńskiego jest bardzo miły spokojny wysłucha wszytskiego co zestresowana i zakłopotana matka chce powiedzieć i się przy tym nie denerwuje a dr. Dziulko też miły choc ma dość niespotykany charakter jeszcze Go nie rozgryzłam ;)
izek86

Powrót do Zdrowie i uroda.